Rejsevaccinationer

Skal du rejse i udlandet, anbefales det, at du er vaccineret mod de smitsomme sygdomme, som kan forekomme på rejsemålet.

Skal du rejse i udlandet, anbefales det, at du er vaccineret mod de smitsomme sygdomme, som kan forekomme på rejsemålet.

Vi tilbyder rejsevaccinationer samt uddybende rejsevaccinationsrådgivning baseret på rejsemål og -tidspunkt. Rejsens varighed og type (charter, storbyferie, backpacking, osv).

Vi undersøger ud fra dette hvilke vacciner, som kunne være relevante for din rejse, og gennemgår dem med med dig, for at vælge den vaccinationsdækning, der er bedst for netop dig – i forhold til rejsen og vores kendskab til din øvrige helbredstilstand.

 Vi skaffer derefter vaccinerne hjem til dig og giver dem (ofte som indsprøjtninger). Der gives herudover en gererel rådgivning om andre rejserelaterede helbredsrisici, som man skal være opmærksom på, men ikke kan vaccinere mod.

Pris for vaccinationskonsultationerne 150,00 kr pr person, (dog max 600 kr ved 4 personer og derover). Hertil kommer vaccinernes pris og moms.

Bemærk.

- Når først du skriftligt eller mundtligt har givet tilsagn om, at du ønsker en given vaccinationsserie og vaccinerne er købt hjem, faktureres udgiften for vaccinerne til dig, også selvom du efterfølgende vælger at aflyse tiden.

- Ved tidsbestilling til vaccinationer, bedes du kontakte os via e-konsultation eller telefonisk. Dette skyldes, at nogen af de mere specielle vacciner først skal bestilles hjem, hvilket kan tage op til 5 hverdage.